Op 30 Juni 2020 hebben we  afscheid moeten nemen van Puck: Cherie-Puck van de Chesannehof geboren 19-1-2006. Ze is ingeslapen in onze armen.
Puck, Puckie ons gezinsmaatje, onze eerste heidewachtel, onze eerste hond.
Roedel leidster van Bente, Daisy en ook
Sacha en Lux. Puck met haar prachtige kop en uitstraling. Haar lieve wijze karakter, rustig, altijd alert en als ze maar bij ons was dan was het goed. Vakanties, alles, overal was ze bij tot het laatst toe.
Voor mij was Puck mijn onvoorwaardelijke maatje, ze heeft mij geleerd hoe heidewachtels zijn, samen trainen, al de wedstrijden, diploma’s....
Hoe we samen genoten en hoe ze voor me werkte! Haar onvoorwaardelijke aanhankelijkheid naar mij en naar het gezin toe. De eerste Chesannehof heidewachtel met 2 A-diploma’s. En dan de 2 prachtige nesten die ze ons heeft gegeven. Moeder van o.a. Bente en Sacha.
Puck, onze Grand Lady is niet meer.
Alles is waar: ze heeft een prachtig leven gehad, 14 1/2 jaar lang. Ik/we zijn haar zo dankbaar hiervoor. Puck zit in ons hart. 

19 Mei 2021 hebben we Bente in onze armen moeten laten inslapen. 
Bente is bij ons geboren en dochter van Puck en Alex van de Chesannehof.
Ze was een zeer lieve, aanhankelijke en slimme dame. Bente had met ieder van ons een eigen bijzondere band. Zoals ze tegen Julia aankroop was uniek...
Jacht proeven deed ze wel, maar die waren niet haar grootste passie. Toen Bente en ik de kans kregen om regelmatig met haar in het veld te gaan en ze mee op jacht mocht zag ik wat ze kon en hoe ontzettend blij ze dan was. Ze heeft dit lang nog mogen doen.
Ze heeft prachtige nakomelingen op de wereld gezet met Nigel.
Als ze maar bij mij, bij ons of bij haar roedel was, dan was het goed voor Bente.
Voor mij was ze een onvoorwaardelijk ziele maatje. Ze is 10 1/2 jaar oud geworden. Bente zit in ons hart.